Ben jij al klaar voor de 21e -eeuwse vaardigheid: creatief denken?
 

Doe mee aan de trainingsdag op  05-10-2018   ( NB:  Wel interesse maar geen tijd op genoemde datum? Stuur een mail en ik zet je op de wachtlijst voor een volgende keer. We gaan dit vaker doen)

 
Creatief denken en handelen is “het vermogen om nieuwe en/of ongebruikelijke maar toepasbare ideeën voor bestaande vraagstukken te vinden”.  Het zijn vaardigheden die in, onze maatschappij die complexer en steeds digitaler wordt, onmisbaar zijn!  

De volgende vaardigheden horen bij creatief denken en handelen: 

het kennen en hanteren van creatieve technieken; 

het denken buiten gebaande paden; 

nieuwe samenhangen kunnen zien; 

het durven nemen van (verantwoorde) risico’s;  

fouten kunnen zien als leermogelijkheden; 

een ondernemende en onderzoekende houding.
 
Wat gaan we doen dan?
 
Wij organiseren een energieke, uitdagende en creatieve trainingsdag voor iedereen die deze vaardigheden wil trainen en kennis wil maken met creatieve denktechnieken. Je maakt kennis met de spelregels voor een goede brainstorm, oefent met diverse werkvormen om aan problemen te werken, en leert waar je als procesbegeleider van een brainstorm op let. Je krijgt inzicht in de theorie van creatief denken, maar gaat vooral in een dynamisch tempo actief zelf aan de slag. Door te doen vergroot je je lef, en ontdek en vergroot je je eigen creativiteit.  Voeg de vaardigheid na afloop maar toe aan je cv en je bent klaar voor de toekomst!
 
We?  We?  Wie is/zijn we?   
 
Oh sorry. Wij zijn Miel Verstappen en Suzanne Verheijden. We zijn beiden gecertificeerd trainer, en houden van een beetje gekkigheid en creatieve uitspatting zonder te kleien of borduren.  We hebben allebei ervaring in commercie en zorg en worden gedreven door werk dat er toe doet.
 
Miel combineert het trainersvak vol mooie inhoudelijke onderwerpen met theater, cabaret en dagvoorzitterschap.  Suzanne is verantwoordelijk voor innovatie in de zorg,  zet goede ideeën van mensen om in waardevolle oplossingen voor problemen van cliënten en is improvisatie-acteur.  We houden van trainingen met ruimte voor inhoud en humor en het liefst geven we die samen! 

 
Voor wie is het geschikt? Pas ik daar wel bij?
 
Voor iedereen die houdt van een uitdaging, een beetje gekkigheid, innovatief denken, beschikt over humor en energie en het lef heeft om met anderen een serieuze doch creatieve uitdaging aan te gaan. En niet bang is om te winnen.  We gaan je serieus leren hoe creatief denken je kan helpen bij alledaagse en niet-alledaagse privé-of werkproblemen. Dus je bent welkom als je dat wilt leren!
 

Wanneer vindt deze leuke leerzame dag plaats?

Op 05-10-2018  van 08.57-17.02 uur  (wij houden niet van een 9 tot 5 mentaliteit)
 
Op welk adres moet ik mijn navigatie instellen?

Honig fabriek Nijmegen, Mael 1 en Mael 2, Honigevents, Waalbanddijk Nijmegen

Hoe lang moet ik sparen?

Dat valt reuze mee!  De kosten voor particulieren bedragen 175 euro per persoon inclusief lunch, btw en koffie/thee. Voor bedrijven en zelfstandigen: 195,-  ex BTW , inclusief lunch en koffie/thee
Waar geef ik mijn ja-woord? Mail naar: miel@happymiel.nl en vermeld met hoeveel personen je meedoet, je naam, factuuradres en telefoonnummer, en of je dieetwensen of allergieën hebt. We sturen je een factuur met betalings- en annuleringsvoorwaarden.
 
Tot gauw?
Miel Verstappen en Suzanne Verheijden 
 
NB: Wel interesse maar geen tijd op genoemde data? Stuur een mail en ik zet je op de wachtlijst voor een volgende keer.

Aanmelden

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Een oriëntatiegesprek zal ongetwijfeld verhelderend zijn.