Open training presenteren

Open training- spreken in het openbaar

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Laagdrempelig of minder laagdrempelig oefenen? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans. Gun jezelf wat meer glans voor de groep!

 

Wel interesse maar geen tijd op genoemde data? Stuur een mail en ik zet je op de wachtlijst voor een volgende keer.

Laagdrempelige werkvormen rondom presenteren/ spreken in het openbaar

We gaan actief aan de slag, niet teveel theorie maar veel oefenen. De werkvormen zijn laagdrempelig, dat houdt in dat iedereen op zijn eigen niveau kan instromen en we elkaar helpen. We gaan uit van wat er al is en wat er goed gaat en gaan daar op verder. Ik werk met een kleine groep van 4-8 personen en vind het belangrijk dat het ook voor mensen met een wat kleinere beurs betaalbaar is.

Presenteren in een eigenwijze omgeving

Ik heb ervoor gekozen om deze training bij de Broederij te geven. Een creatieve broedplaats met een eigenwijze uitstraling.  Omdat ik deze plek goed bij me vind passen, omdat we er de ruimte hebben en de sfeer er goed is. Sfeer doet tijdens deze dagen uiteraard veel. In een veilige setting haal je meer uit een training.

Hoe en wat in het kort

 • Wat
  Tweedaagse training presenteren/ spreken in het openbaar (open inschrijving)
 • Waar
  Creatieve broedplaats de Broederij,  Nieuwstadweg 37 in Nijmegen  //// www.debroederij.nl
 • Wanneer

         In 2023:

       * woensdag 8 en 29 maart

       * vrijdag 7 en 14 juli

       * woensdag  11 oktober en 1 november

 

  Tijden

 • 10.00-16.00 uur
 • Aantal deelnemers
  minimaal 4-maximaal 8 
 • Prijs particulieren
  €195,- ex 21 % BTW , inclusief koffie , thee en lunch.
 • Prijs ZZP en bedrijven
  €295,- ex 21% BTW, inclusief koffie, thee en lunch.

Reacties van eerdere deelnemers

"Veilig experimenteren. En leren!"

"In korte tijd veel geleerd! En voor een scherpe prijs!"

"Veel stappen gezet, voor iedereen aan te raden!"

"Leuke en leerzame training! Laagdrempelig!" 

op beeld ziet dat er zo uit

Open training presenteren Open training presenteren Open training presenteren
"De training presenteren ‘Met glans voor de groep’ van Miel Verstappen heeft mij verder geholpen in het ontdekken waarom ik zelf nooit echt van mijn eigen presentaties genoot. Ik focus teveel op de boodschap. Ik wil echter voortaan zelf ook meer genieten zodat mijn ‘verhaal’ (boodschap) meer synchroon met mijzelf loopt en krachtiger wordt. Miel Verstappen werkt in groepsverband . Hij gebruikt daarbij de krachten en wijsheid van alle deelnemers. Ik ervaar het als een meerwaarde dat ik ook vanuit de groep feedback heb gekregen. Het versnelde mijn proces van ontdekken waar ik daadwerkelijk mee worstelde. Ik kan nog lang vooruit met de nieuwe inzichten die ik heb gekregen. Het was voor mij een zeer waardevolle training in een vertrouwelijke setting waarbij de rol van Miel is dat hij dit allemaal mogelijk maakt."Petra Damen, adviseur inclusieve arbeidsmarkt, stichting Jobstap
"Miel was onze enthousiaste, zeer meedenkende dagvoorzitter voor de opening van een groot sportpark. Onze samenwerking verliep perfect. Geen vraag was te veel, Miel nam perfect initiatief, wist de juiste toon te zetten, dacht ontzettend goed mee en wist hierdoor ons volledig te ontzien en vooral te boeien. En vooral het feit dat Miel zo snel kon schakelen, goed wist om te gaan met de hectiek van een opening en moeiteloos meeging met alle programmawijzigingen heb ik als zeer prettig ervaren!"Sophie Metselaars, communicatie adviseur
“Ik ken Miel als een betrokken, sympathieke, oprechte man die alles met verve doet. Zijn creativiteit samen met zijn puurheid zorgt ervoor dat niets standaard is of volgens 'hoe het zou moeten', maar dat hij daadwerkelijk aansluit bij dat wat hij ziet. Zo voelen mensen zich door hem gezien en geïnspireerd, zowel in zijn cabareteske als zakelijke activiteiten”Carlien Rouschop, regiomanager Jobstap

Speelruimte zoeken

Persoonlijk leiderschap op een speelse manier benaderd- 2023 weer open trainingsdagen

Onze samenleving verandert razendsnel, dat vraagt om flexibiliteit van jou als werknemer, waar je ook werkt. Improviseren in werksituaties is een niet weg te denken 21e eeuwse vaardigheid. De werkdruk is op veel plekken gigantisch en dat vertaalt zich vaak ook in de manier waarop jij je werk moet doen. Dit kan gevoelens van stress oproepen die je werk er niet makkelijker op maken.

Naar workshop

Glans op het scherm

Meer effect met je online workshop, presentatie of vergadering

Thuiswerken en - vergaderen is de nieuwe norm. Online bijeenkomsten en presentaties zijn helaas nog te vaak statisch en teveel eenrichtingsverkeer. Dat kan anders, leuker, efficiënter. In een korte workshop geef ik je tips en werkvormen om je online bijeenkomst interactiever te maken zodat je meer van het scherm spat.

Naar workshop

Teambuilding met een lach!

Teambuilding spelenderwijs

Spelen is hot, spelen is in! Playfullness is speelse mindfullness. Spelenderwijs leren van en met elkaar. Door samen te lachen en te ervaren leg je op een speelse manier verbanden met je eigen werkpraktijk. Nuttig en leuk tegelijk! En laagdrempelig, iedereen kan zo instappen en meedoen is nooit verplicht maar wel verleidelijk!

Naar workshop

Terugspeeltheater-improvisatietheater

Spelenderwijs leren?

Theater maken van je dagelijks werk, kan dat? Jazeker! En het werkt op vele fronten. De acteurs improviseren op basis van jullie input en spelen ter plekke een scène, met verschillende of verassende wendingen en ontknopingen. Het publiek is actief betrokken en regisseert, analyseert en relativeert.

Naar workshop

Goedemaandag!

Energyboost op maandagmorgen!

De week eens anders beginnen? Boek eens een Goedemaandag sessie! In een heel kort tijdsbestek ga je met je collega's actief aan de slag en leer je op een andere manier naar je werk kijken. Luchtig, energiek en interactieve eneryboost waar je de rest van de week je voordeel mee doet. Naar behoefte uit te breiden met een of enkele terugkom bijeenkomsten

Naar workshop

Ontwikkelingsgericht begeleiden

Coachen met de handen op de rug

Voor iedereen die werkt met en voor mensen en leren en ontwikkelen meer centraal wil stellen

Naar workshop

De werkplezierbingo

Act voor grote groepen

Ideaal als kick off of afsluiting van een bijeenkomst die in het teken staat van werkplezier. Focus op plezier in plaats van werkdruk. Kwestie van perspectief veranderen. Deze act helpt daarbij zonder moralistisch te worden.

Naar workshop

Smartlappen workshop

Lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten. De workshop smartlappen is er geknipt voor.

Naar workshop

Training persoonlijk leiderschap

Wie ben ik?

Leiderschap, dat geldt toch alleen voor leidinggevenden? Vergeet het maar. In onze snel veranderende arbeidsmarkt zul je het verschil moeten maken door in jezelf te blijven investeren. Dat hoeft niet persé en continu door dure trainingen of opleidingen maar kan al beginnen door anders naar jezelf te gaan kijken.

Naar workshop

Creatief denken

Denken met een bochtje!

Bij het nadenken over vraagstukken binnen een werksituatie kom je vaak op voor de hand liggende oplossingen. Maar die blijken veelal niet te werken, of zijn al zo vaak mislukt: je denkt in een cirkel. Dat doorbreek je met een workshop creatief denken.

Naar workshop

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!