Cabaret op maat

Cabaret op maat

speciaal voor zorg en welzijn- ook online

Je organiseert een (online) bijeenkomst waarbij alle collega’s samenkomen, en wilt die op een luchtige manier afsluiten of onderbreken. Iemand roept: ”we doen iets met cabaret!” Cabaret op maat. Altijd leuk, maar wat dan? Wat verwachten we eigenlijk van die cabaretier? Welke boodschap moet hij verpakken? Met welk gevoel moeten mensen naar buiten lopen? Belangrijke vragen om te beantwoorden voordat je verder gaat.

Een uitgebreid voorgesprek voor het betere maatwerk

Een goede voorbereiding is essentieel. Ik vraag je het hemd van het lijf zodat ik precies weet waar de nadruk op moet liggen. Ik vraag door en ben positief kritisch, verdiep me in de organisatie en speel advocaat van de duivel. Maatwerk dus. Voor het optimale resultaat.

25 jaar ervaring in zorg en dienstverlening

Door mijn jarenlange werkervaring in zorg en dienstverlening breng ik veel inhoudelijke kennis van beide werkvelden mee en kan gemakkelijk de humor vinden in soms taaie onderwerpen. De belevingswereld en dagelijkse beslommeringen van mijn toehoorders zijn mij niet vreemd, ik kan me door mijn achtergrond snel in mijn publiek verplaatsen.

Deelnemer aan het Leids cabaret festival

Tussen 1996 en 2011 heb ik zes avondvullende cabaretprogramma’s gemaakt. Drie keer stond ik op het Leids Cabaret Festival, waarbij ik tweemaal bij de laatste vijf eindigde. Bovendien heb ik talrijke programma’s op maat gemaakt voor diverse uiteenlopende gelegenheden. En werkte ik aan mijn zevende voorstelling “Magmens” die in december 2017 in première ging.

Cabaret op maat

Zoekt u een afsluitende act voor uw themabijeenkomst waarbij inhoud en humor samen komen? Wilt u de gelegenheid benutten om al uw collega’s een hart onder de riem te steken? Een prikkelende spiegel voorhouden maar ook met een goed gevoel naar huis sturen? Neem eens een Happy Miel!

Foto's hieronder van Bianca de Wit, Gijs Jacobs, Ruurd A Jellema, Paul Grefkens

 

 

Cabaret op maat Cabaret op maat Cabaret op maat Cabaret op maat Cabaret op maat Cabaret op maat
“Hij denkt mee, is flexibel en in staat om met weinig middelen een zaal met 350 mensen in beweging te krijgen”Eva Alink, manager SMZ, UWV
"De samenwerking met de organisatie was uitstekend. Het was persoonlijk gericht naar de pensionerende bestuurder en de gasten konden actief meedoen. Het eind van het optreden was symbolisch en zeer indrukwekkend"Marleen Blok, directeur St. Victorschool

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!