Training

Training

Zo SMURF mogelijk (Speels, Muzikaal, Uitdagend, Relativerend en Feestelijk)

Toe aan een energie-boost voor je collega’s? Behoefte aan een nieuwe koers? Is er een onderwerp dat hoger op de agenda moet binnen je team of organisatie? Of een personeelsdag met allerlei wisselende workshops? Of juist alleen maar lol maken en ruimte hebben voor ontspanning en verbinding? Wandel dan eens rond in mijn aanbod hier beneden en kijk of er iets tussen zit van je gading.

Training en workshops op maat.

Leren mag leuk zijn, sfeer is belangrijk. Daar sta ik voor. Ik werk graag op maat en alle onderstaande trainingen kunnen in tijdsduur naar behoefte worden aangepast, in de meeste gevallen ook gewoon in een online omgeving. Trainingen variëren doorgaans tussen de 1 en 4 dagdelen. Workshops vanaf 2 uur. Zoek je iets speciaals, of iets wat uniek is voor jouw bedrijf of organisatie? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik werk samen met uiteenlopende collega’s en help je graag verder als ik het zelf niet kan bieden. En bereken daar geen kosten voor, delen is het nieuwe vermenigvuldigen!

Foto's op deze pagina van Gijs Kroes, Edo Nauta en Gijs Jacobs

Training Training Training
“Samen met mijn teamleiders hebben we een beleidsdag gehad onder leiding van Miel. Hierin werden thema's als werkdruk en frustraties besproken. Op een prettige manier hebben we de focus weten te leggen op de uitzonderingen en mogelijkheden. Mooi dat we dit resultaat in een middag hebben kunnen bereiken”Jacco van Hulst, zorgmanager Oncologie Radboud UMC
We hebben een themabijeenkomst in het kader van Samenwerking door Miel laten verzorgen. Het was een succes! Samen met Dees Verhoeven (co-host en actrice) en Jan-Pieter Maaijwee voor de muzikale begeleiding hebben we een enorm leuke en leerzame theater/comedy/muziek/speeddate avond gehad. Knap hoe Miel na een korte intake snel de essentie te pakken had en met een concrete invulling van de avond kwam waarin alle andere activiteiten die we zelf ook nog aanboden terugkwamen. En het viel bij iedereen enorm in de smaak. Een bijeenkomst waar nog lang over nagepraat zal worden! Dank!Noortje van Heeswijk- opleidingskundige St. Maartenskliniek Nijmegen
Laatst de workshop met glans voor de groep gedaan bij Miel. Het was echt ontzettend leuk, meteen werden we voor de groep gezet met kleine oefeningentjes waardoor er al gelijk een ontspannen sfeer ontstond. De manier waarop Miel de groep aanstuurt is bijzonder prettig. In slechts 2 dagen krijg je heel veel informatie en krijg je vele handvaten waar je mee verder kuntRenske Bun- ondernemer
Ik heb met veel plezier de cursus (presenteren) met glans voor de groep gevolgd. Miel is een fijne, sympathieke man. Zijn manier van ‘lesgeven’ is inspirerend, speels en creatief waarbij hij steeds luistert naar de behoeften van de groep. Ik heb veel geleerd, maar vooral ook veel gelachen. Het was ook gewoon heel leuk! Nooit gedacht dat ik dat over een cursus presenteren zou zeggen. Presenteren kan best spannend zijn, maar zeker niet bij Miel!Fiorina Argante- Radboud University

WK Breinbruisen

Als afsluiter van je congres! Educatief en recreatief in één.

Als afsluiter van je congres of personeelsdag gaat de zaal deelnemen aan een wereldrecordpoging Creatief denken! Educatief en recreatief in één. In samenwerking met Suzanne Verheijden van Buro Strakz. Op een luchtige manier word je op deze manier uitgedaagd om op een andere manier naar je eigen werkelijkheid te kijken.

Naar workshop

Speelruimte zoeken

Persoonlijk leiderschap op een speelse manier benaderd- 2023/2024 weer open trainingsdagen

Onze samenleving verandert razendsnel, dat vraagt om flexibiliteit van jou als werknemer. Improviseren in werksituaties is niet meer weg te denken. De werkdruk is op veel plekken groot en dat vertaalt zich vaak ook in de manier waarop jij je werk moet doen. Dit kan gevoelens van stress oproepen die je werk er niet makkelijker op maken.

Naar workshop

Teambuilding met een lach!

Humor als instrument.

Spelen is hot, spelen is in! Spelenderwijs leren van en met elkaar. Met humor als instrument. Door samen te lachen en te ervaren leg je op een speelse manier verbanden met je eigen werkpraktijk. Nuttig en leuk tegelijk! En laagdrempelig, iedereen kan zo instappen en meedoen is nooit verplicht maar wel verleidelijk!

Naar workshop

Improvisatietheater

Spelenderwijs leren?

Theater maken van je dagelijks werk, kan dat? Jazeker! En het werkt op vele fronten. De acteurs improviseren op basis van jullie input en spelen ter plekke een scène, met verschillende of verassende wendingen en ontknopingen. Het publiek is actief betrokken en regisseert, analyseert en relativeert.

Naar workshop

De werkplezier-Muziekbingo

Act voor grote of middelgrote groepen

Ideaal als kick off of afsluiting van een bijeenkomst die in het teken staat van werkplezier. Focus op plezier in plaats van werkdruk. Kwestie van perspectief veranderen. Deze act helpt daarbij zonder moralistisch te worden.

Naar workshop

Smartlappen workshop

Lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten. De workshop smartlappen is er geknipt voor.

Naar workshop

Training spreken in het openbaar

Met glans voor de groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Oefenen met tips en tricks? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans!

Naar workshop

Creatief denken

Denken met een bochtje!

Bij het nadenken over vraagstukken binnen een werksituatie kom je vaak op voor de hand liggende oplossingen. Maar die blijken veelal niet te werken, of zijn al zo vaak mislukt: je denkt in een cirkel. Dat doorbreek je met een workshop creatief denken.

Naar workshop

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!