Smartlappen workshop

Workshop smartlappen

lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten. De workshop smartlappen is er geknipt voor.

Lachen om ellende verbroedert

Met je team een paar uur lachen om ellende? Deze workshop zorgt voor een luchtig teamuitje dat nog lang nagalmt, zoals dat hoort in smartlappenland. Het onnavolgbaar en immer positieve duo Sjon en Sjakkelien ontvangen je in een ongedwongen sfeer en zingen zelfs een paar gevoelige liedjes. Maar je gaat zoals dat hoort in een workshop smartlappen vooral zelf aan de slag. Door je eigen lied te maken, op een bekende of onbekende melodie.

Quiz?

Desgewenst is deze workshop smartlappen uit te breiden met een korte interactieve quiz rondom het thema smartlap en levenslied. Er zitten verschillende doe-  en luisteropdrachten met het levenslied / de smartlap als rode draad in de platenkoffer. Alles staat en valt natuurlijk met de manier waarop het gebracht wordt. Met onze jarenlange ervaring achter en voor de schermen van de Dag van het Levenslied in Nijmegen is dat Sjon en Sjakkelien wel toevertrouwd.

Hoe en wat?

Voor groepen vanaf 10 tot 40 personen, op locatie of bij u op het bedrijf. Maar online kan uiteraard ook. Als avond activiteit na een etentje, of lekker s' ochtends tijdens een personeelsbijeenkomst. Een smartlappen workshop is van alle tijden! En zeer geschikt als teambuildingsactiviteit. Vraag naar de mogelijkheden.

 

“Met veel humor en tact, heeft hij de artiesten en het publiek op een professionele en leuke manier, door deze avond vol verrassingen geleid” Rita Kosman, theater de KIK , Elst
“Door de inbreng van Miel kreeg de avond een schwung waarbij een grote lach en soms een traan niet ontbraken; genoten van begin tot eind” Nienke van Leeuwen, Karakter

WK Breinbruisen

Als afsluiter van je congres! Educatief en recreatief in één.

Als afsluiter van je congres of personeelsdag gaat de zaal deelnemen aan een wereldrecordpoging Creatief denken! Educatief en recreatief in één. In samenwerking met Suzanne Verheijden van Buro Strakz. Op een luchtige manier word je op deze manier uitgedaagd om op een andere manier naar je eigen werkelijkheid te kijken.

Naar workshop

Speelruimte zoeken

Persoonlijk leiderschap op een speelse manier benaderd- 2023/2024 weer open trainingsdagen

Onze samenleving verandert razendsnel, dat vraagt om flexibiliteit van jou als werknemer. Improviseren in werksituaties is niet meer weg te denken. De werkdruk is op veel plekken groot en dat vertaalt zich vaak ook in de manier waarop jij je werk moet doen. Dit kan gevoelens van stress oproepen die je werk er niet makkelijker op maken.

Naar workshop

Teambuilding met een lach!

Humor als instrument.

Spelen is hot, spelen is in! Spelenderwijs leren van en met elkaar. Met humor als instrument. Door samen te lachen en te ervaren leg je op een speelse manier verbanden met je eigen werkpraktijk. Nuttig en leuk tegelijk! En laagdrempelig, iedereen kan zo instappen en meedoen is nooit verplicht maar wel verleidelijk!

Naar workshop

Improvisatietheater

Spelenderwijs leren?

Theater maken van je dagelijks werk, kan dat? Jazeker! En het werkt op vele fronten. De acteurs improviseren op basis van jullie input en spelen ter plekke een scène, met verschillende of verassende wendingen en ontknopingen. Het publiek is actief betrokken en regisseert, analyseert en relativeert.

Naar workshop

De werkplezier-Muziekbingo

Act voor grote of middelgrote groepen

Ideaal als kick off of afsluiting van een bijeenkomst die in het teken staat van werkplezier. Focus op plezier in plaats van werkdruk. Kwestie van perspectief veranderen. Deze act helpt daarbij zonder moralistisch te worden.

Naar workshop

Training spreken in het openbaar

Met glans voor de groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Oefenen met tips en tricks? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans!

Naar workshop

Creatief denken

Denken met een bochtje!

Bij het nadenken over vraagstukken binnen een werksituatie kom je vaak op voor de hand liggende oplossingen. Maar die blijken veelal niet te werken, of zijn al zo vaak mislukt: je denkt in een cirkel. Dat doorbreek je met een workshop creatief denken.

Naar workshop

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!