De werkplezier-Muziekbingo

De Werkplezier- Muziekbingo!  

Act voor grote groepen


Steeds meer organisaties zien het belang van werkplezier als tegenwicht tegen toenemende werkdruk. Er moet steeds meer, we lijken soms door te schieten in resultaatgerichtheid en vergeten dat werk om te beginnen ook leuk mag zijn. Binnen zorg, onderwijs en overheid zijn er in toenemende mate personeelsdagen, congressen en andere bijeenkomsten die als thema werkplezier hebben. De werkplezierbingo of muziekbingo speelt daar op in.

Combinatie tussen workshop en act

Deze combinatie tussen act en workshop is geschikt voor grote groepen en dus uitermate passend aan het begin of eind van zo’n medewerkersdag die in het teken staat van werkplezier of werkgeluk. In een interactieve en cabareteske vorm gaan we met de zaal aan de bingo waarbij de getallen op je bingokaart zijn vervangen door termen die met het vergroten van je werkplezier te maken hebben of in een nog toegankelijkere variant: door liedjes en meezingers die om beurten voorbij komen. Tussen de liedjes door zijn er korte interviews met de deelnemers over het belang en de betekenis van werkplezier en werkgeluk. Zo raakt het stiekem tocht aan hele wezenlijke dingen.

In de juiste stand gezet

Mensen worden zo op een prettige en subtiele manier 'in de juiste stand gezet'  om anders naar hun werk(plezier) te gaan kijken. Zonder moralistisch te worden of mensen iets op te dringen. Duur van deze werkplezierbingo is tussen de 25 en 60 minuten, voor groepen van 40 tot 400 personen.We passen er wel een mouw aan. Kosten zijn afhankelijk van groepsgrootte, vanaf 540 euro ex BTW.

“Ik ken Miel als een betrokken, sympathieke, oprechte man die alles met verve doet. Zijn creativiteit samen met zijn puurheid zorgt ervoor dat niets standaard is of volgens 'hoe het zou moeten', maar dat hij daadwerkelijk aansluit bij dat wat hij ziet. Zo voelen mensen zich door hem gezien en geïnspireerd, zowel in zijn cabareteske als zakelijke activiteiten”Carlien Rouschop, regiomanager Jobstap
“Hij denkt mee, is flexibel en in staat om met weinig middelen een zaal met 350 mensen in beweging te krijgen”Eva Alink, manager SMZ, UWV

WK Breinbruisen

Als afsluiter van je congres! Educatief en recreatief in één.

Als afsluiter van je congres of personeelsdag gaat de zaal deelnemen aan een wereldrecordpoging Creatief denken! Educatief en recreatief in één. In samenwerking met Suzanne Verheijden van Buro Strakz. Op een luchtige manier word je op deze manier uitgedaagd om op een andere manier naar je eigen werkelijkheid te kijken.

Naar workshop

Speelruimte zoeken

Persoonlijk leiderschap op een speelse manier benaderd- 2023/2024 weer open trainingsdagen

Onze samenleving verandert razendsnel, dat vraagt om flexibiliteit van jou als werknemer. Improviseren in werksituaties is niet meer weg te denken. De werkdruk is op veel plekken groot en dat vertaalt zich vaak ook in de manier waarop jij je werk moet doen. Dit kan gevoelens van stress oproepen die je werk er niet makkelijker op maken.

Naar workshop

Teambuilding met een lach!

Humor als instrument.

Spelen is hot, spelen is in! Spelenderwijs leren van en met elkaar. Met humor als instrument. Door samen te lachen en te ervaren leg je op een speelse manier verbanden met je eigen werkpraktijk. Nuttig en leuk tegelijk! En laagdrempelig, iedereen kan zo instappen en meedoen is nooit verplicht maar wel verleidelijk!

Naar workshop

Improvisatietheater

Spelenderwijs leren?

Theater maken van je dagelijks werk, kan dat? Jazeker! En het werkt op vele fronten. De acteurs improviseren op basis van jullie input en spelen ter plekke een scène, met verschillende of verassende wendingen en ontknopingen. Het publiek is actief betrokken en regisseert, analyseert en relativeert.

Naar workshop

Smartlappen workshop

Lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten. De workshop smartlappen is er geknipt voor.

Naar workshop

Training spreken in het openbaar

Met glans voor de groep!

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Oefenen met tips en tricks? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans!

Naar workshop

Creatief denken

Denken met een bochtje!

Bij het nadenken over vraagstukken binnen een werksituatie kom je vaak op voor de hand liggende oplossingen. Maar die blijken veelal niet te werken, of zijn al zo vaak mislukt: je denkt in een cirkel. Dat doorbreek je met een workshop creatief denken.

Naar workshop

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!