Dagvoorzitter

Dagvoorzitter

Even alle koppen bij elkaar, alle medewerkers of relaties in één ruimte. Om een verandertraject te bespreken, of een thema uit te diepen. Veel verschillende meningen, veel verschillende emoties. Bij zulke gelegenheden is een dagvoorzitter of presentator bepalend voor het succes van de dag. Professionaliteit en humor spelen een rol. En de juiste mix tussen aanwezig zijn en afstand bewaren. Zoekt u een dagvoorzitter of presentator die niet bang is om wat humor, persoonlijke touch en theater toe te voegen, zonder daarbij teveel focus op zichzelf te leggen? Dan is Happy Miel een goede keuze!

Variatie in werkvormen

Door mijn jarenlange ervaring in het theater gecombineerd met vele jaren in het trainersvak heb ik een breed scala aan actieve werkvormen die ik kan inzetten om het doel van een bijeenkomst te bereiken. Ik kan goed oordeelloos luisteren, vat met enige regelmaat samen om de lijn voor iedereen- inclusief mezelf- vast te houden en vraag door waar nodig. Op die manier kan ik zowel een dialoog op gang brengen als ook de kern van een vraagstuk helder krijgen. Daarnaast kan ik ook improviseren en variëren in werkvormen als plan A te weinig oplevert. De ene groep is de andere tenslotte niet.

Veel ervaring in zorg, reïntegratie en speciaal onderwijs

Binnen zorg & welzijn, overheid, (speciaal) onderwijs en dienstverlening neem ik bovendien veel inhoudelijke bagage mee, waardoor ik gemakkelijk aansluiting kan vinden in soms taaie onderwerpen.Door mijn jarenlange ervaring als cabaretier heb ik veel ervaring in het spreken en zingen voor grote groepen. Met mijn naturelle aanwezigheid en milde zelfspot vind ik als dagvoorzitter een juiste toon voor elk congres of themabijeenkomst.

Doseren is het devies bij een goede presentator of dagvoorzitter

Een dagvoorzitter moet zich in mijn ogen altijd ondergeschikt maken aan het grotere geheel. Doseren is dus het devies. Ad rem en humoristisch waar het kan, maar altijd in dienst van het onderwerp. Zoek je een presentator of dagvoorzitter die zich flexibel opstelt en een mooi evenwicht biedt tussen inhoud en humor, bestel dan eens een Happy Miel!

 

Foto's op deze pagina van Bianca de Wit, Marga Verweijen en Ruurd A. Jellema. 

Dagvoorzitter Dagvoorzitter Dagvoorzitter
“ Miel is een betrokken dagvoorzitter die meerwaarde creëert door verbinding en humor. Daarnaast weet hij met leuke activiteiten samenhang en verbinding te creëren bij een grotere groep mensen. Ik beveel Miel dan ook van harte aan als dagvoorzitter!”Sebastaan Piest, manager sHeerenloo Ermelo
“Hij had hier precies de juiste toon te pakken. Zijn presentatie was een goede combinatie van humor en zakelijkheid”Noelle van Wijgerden , communicatieadviseur Vilans

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!