Training spreken in het openbaar

Open training- spreken in het openbaar

Spreek je wel eens in het openbaar? Zie jij daar ook altijd zo tegenop? Breekt het zweet je uit, of ben je bang dat je stem overslaat? Of wil je je vooral vrijer voelen, meer zelfvertrouwen kweken voor deze situaties? Laagdrempelig of minder laagdrempelig oefenen? In al deze gevallen is deze tweedaagse training presenteren een prima kans. Gun jezelf wat meer glans voor de groep!

 

Wel interesse maar geen tijd op genoemde data? Stuur een mail en ik zet je op de wachtlijst voor een volgende keer.

Laagdrempelige werkvormen rondom presenteren/ spreken in het openbaar

We gaan actief aan de slag, niet teveel theorie maar veel oefenen. De werkvormen zijn laagdrempelig, dat houdt in dat iedereen op zijn eigen niveau kan instromen en we elkaar helpen. We gaan uit van wat er al is en wat er goed gaat en gaan daar op verder. Ik werk met een kleine groep van 4-8 personen en vind het belangrijk dat het ook voor mensen met een wat kleinere beurs betaalbaar is. En ben je lid van de personeelsvereniging van de Radboud Universiteit of het UMC? Dan krijg je nog een extra korting. Vraag naar de mogelijkheden.

Presenteren in een mooie omgeving

We zijn te gast in het monumentale pand van de Personeelsvereniging van de Radboud Universiteit (en het Ziekenhuis). Op de royale zolder kunnen we in alle rust oefeningen doen die in het begin spannend lijken, maar al snel vertrouwd zullen aanvoelen. Sfeer en humor zijn wat mij betreft belangrijke elementen om in een lerende positie te raken. Want zo'n dag moet natuurlijk ook wat opleveren.

Hoe en wat in het kort

 • Wat
 • Tweedaagse training presenteren/ spreken in het openbaar (open inschrijving)
 • Waar
 • Zolder van de PV Radboud, Rene Descartes Dreef 21 Nijmegen- Gratis parkeren, 10 minuten lopen van Station Heyendaal
 • Wanneer

         In 2024:

       * vrijdag 08-03 en 22-03

       * vrijdag 31-05 en 14-06

       * vrijdag 01-11 en 15-11

Tijden

 • 10.00-16.00 uur
 • Aantal deelnemers
  minimaal 4-maximaal 8 
 • Prijs particulieren
  €195,- ex 21 % BTW , inclusief koffie , thee en lunch.
 • Prijs ZZP en bedrijven
  €295,- ex 21% BTW, inclusief koffie, thee en lunch.

Reacties van eerdere deelnemers

"Veilig experimenteren. En leren!"

"In korte tijd veel geleerd! En voor een scherpe prijs!"

"Veel stappen gezet, voor iedereen aan te raden!"

"Leuke en leerzame training! Laagdrempelig!" 

op beeld ziet dat er zo uit

Training spreken in het openbaar Training spreken in het openbaar Training spreken in het openbaar
"De training presenteren ‘Met glans voor de groep’ van Miel Verstappen heeft mij verder geholpen in het ontdekken waarom ik zelf nooit echt van mijn eigen presentaties genoot. Ik focus teveel op de boodschap. Ik wil echter voortaan zelf ook meer genieten zodat mijn ‘verhaal’ (boodschap) meer synchroon met mijzelf loopt en krachtiger wordt. Miel Verstappen werkt in groepsverband . Hij gebruikt daarbij de krachten en wijsheid van alle deelnemers. Ik ervaar het als een meerwaarde dat ik ook vanuit de groep feedback heb gekregen. Het versnelde mijn proces van ontdekken waar ik daadwerkelijk mee worstelde. Ik kan nog lang vooruit met de nieuwe inzichten die ik heb gekregen. Het was voor mij een zeer waardevolle training in een vertrouwelijke setting waarbij de rol van Miel is dat hij dit allemaal mogelijk maakt."Petra Damen, adviseur inclusieve arbeidsmarkt, stichting Jobstap
Gisteren de laatste cursusdag bij Miel gehad- 'Met glans voor de groep' en ik heb er een enorm goed gevoel aan over gehouden! Miel heeft ons geweldig leuke opdrachten gegeven en een fijn proces laten doorlopen met als resultaat: meer creativiteit en vooral meer lol tijdens het presenteren!Kim Gildeman, Coördinator Student Exchange Radboud Universiteit
Ik heb met veel plezier de cursus (presenteren) met glans voor de groep gevolgd. Miel is een fijne, sympathieke man. Zijn manier van ‘lesgeven’ is inspirerend, speels en creatief waarbij hij steeds luistert naar de behoeften van de groep. Ik heb veel geleerd, maar vooral ook veel gelachen. Het was ook gewoon heel leuk! Nooit gedacht dat ik dat over een cursus presenteren zou zeggen. Presenteren kan best spannend zijn, maar zeker niet bij Miel!Fiorina Argante- Radboud University
Laatst de workshop met glans voor de groep gedaan bij Miel. Het was echt ontzettend leuk, meteen werden we voor de groep gezet met kleine oefeningentjes waardoor er al gelijk een ontspannen sfeer ontstond. De manier waarop Miel de groep aanstuurt is bijzonder prettig. In slechts 2 dagen krijg je heel veel informatie en krijg je vele handvaten waar je mee verder kuntRenske Bun- ondernemer

WK Breinbruisen

Als afsluiter van je congres! Educatief en recreatief in één.

Als afsluiter van je congres of personeelsdag gaat de zaal deelnemen aan een wereldrecordpoging Creatief denken! Educatief en recreatief in één. In samenwerking met Suzanne Verheijden van Buro Strakz. Op een luchtige manier word je op deze manier uitgedaagd om op een andere manier naar je eigen werkelijkheid te kijken.

Naar workshop

Speelruimte zoeken

Persoonlijk leiderschap op een speelse manier benaderd- 2023/2024 weer open trainingsdagen

Onze samenleving verandert razendsnel, dat vraagt om flexibiliteit van jou als werknemer. Improviseren in werksituaties is niet meer weg te denken. De werkdruk is op veel plekken groot en dat vertaalt zich vaak ook in de manier waarop jij je werk moet doen. Dit kan gevoelens van stress oproepen die je werk er niet makkelijker op maken.

Naar workshop

Teambuilding met een lach!

Humor als instrument.

Spelen is hot, spelen is in! Spelenderwijs leren van en met elkaar. Met humor als instrument. Door samen te lachen en te ervaren leg je op een speelse manier verbanden met je eigen werkpraktijk. Nuttig en leuk tegelijk! En laagdrempelig, iedereen kan zo instappen en meedoen is nooit verplicht maar wel verleidelijk!

Naar workshop

Improvisatietheater

Spelenderwijs leren?

Theater maken van je dagelijks werk, kan dat? Jazeker! En het werkt op vele fronten. De acteurs improviseren op basis van jullie input en spelen ter plekke een scène, met verschillende of verassende wendingen en ontknopingen. Het publiek is actief betrokken en regisseert, analyseert en relativeert.

Naar workshop

De werkplezier-Muziekbingo

Act voor grote of middelgrote groepen

Ideaal als kick off of afsluiting van een bijeenkomst die in het teken staat van werkplezier. Focus op plezier in plaats van werkdruk. Kwestie van perspectief veranderen. Deze act helpt daarbij zonder moralistisch te worden.

Naar workshop

Smartlappen workshop

Lachen om ellende

Als je ellende overdrijft, drijft het over, las ik eens. De ellende in ouderwetse smartlappen en levensliederen is meestal niet van de lucht. Muziek die je thuis misschien niet zo snel opzet maar die in al zijn eenvoud wel raakt en relativeert. Een ideale combinatie om je eigen sores van het werk eens even achter je te laten. De workshop smartlappen is er geknipt voor.

Naar workshop

Creatief denken

Denken met een bochtje!

Bij het nadenken over vraagstukken binnen een werksituatie kom je vaak op voor de hand liggende oplossingen. Maar die blijken veelal niet te werken, of zijn al zo vaak mislukt: je denkt in een cirkel. Dat doorbreek je met een workshop creatief denken.

Naar workshop

Aanmelden

benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact op!